Quantcast

Embús quilomètric a Madrid per dos aparatosos accidents

La capital presenta des de primera hora del matí embussos quilomètrics en diverses zones degut, fonamentalment, a un accident aparatós al nus nord de la M-30 ia un altre succés amb un camió, que s'ha quedat encaixat amb un pont, a l'altura del quilòmetre 7 de la A-3.

Des de l'Oficina de Pantalles de l'Ajuntament de Madrid han informat a Europa Press que part de les retencions es deuen a un accident bastant aparatós ocorregut s obri les 7.15 hores d'aquest matí al enllaç de connexió del nus nord i el nus de Manoteras sentit M-11 .

Segons ha explicat a Europa Press un portaveu d'Emergències Madrid l'accident ha estat un tomb de cotxe, i el conductor ha resultat ferit lleu amb diferents contusions. No obstant això, els efectius del Samur li han traslladat a l'Hospital Universitari de la Pau, per a una posterior observació.

Aquest accident ha provocat que en aquesta zona, que des de les 8 hores presenta habitualment trànsit intens, s'hagi col·lapsat de trànsit i estès pels voltants, de manera que a les 9.45 hores encara hi ha problemes a l'entrada per la Carretera de Colmenar , en la incorporació per l'Avinguda de la Il·lustració, i a la sortida de Castellana.

De fet, l'embús es perllonga per tot el túnel de Plaça de Castella , i ha arribat a haver retencions fins a la Plaça de Sant Joan de la Creu. El trànsit està complicat en tots els voltants de la plaça de Castella, i ha afectat també a la zona de Chamartín, Príncep de Vergara, Pius XII, o Costa Rica.

A primera hora també ha afectat els carrils en sentit contrari a l'accident -a causa de la curiositat dels conductors que anaven més a poc a poc per mirar el passat- ia tota la zona de la M-30, de manera que es recomana buscar vies alternatives per entrar a la ciutat.

D'altra banda, cap a les 9 hores, un camió ha quedat encaixat en un pont a l'A-3 , i fins al lloc han hagut d'anar 3 dotacions de Bombers de l'Ajuntament de Madrid. A més, la Guàrdia Civil ha procedit a tallar dos carrils, el que ha provocat grans embussos sentit sortida per Conde de Casal.

Una part del bolquet del camió ha quedat encallat en el pont, i els Bombers han procedit a treure el sostre, ia revisar si el pont havia patit danys estructurals. Després de constatar que no, han donat via lliure al pas, i cap a les 9.45 hores s'han reobert els carrils tallats, han informat des d'Emergències Madrid.