Quantcast

'El Cuco' agredeix un reporter de 'Espejo público'

'El Cuco' , el jove condemnat al costat de Miguel Carcaño per un delicte d'encobriment en la desaparició i mort de Marta del Castillo, ha agredit al mig del carrer a un reporter del programa d'Antena 3, 'Espejo Público' , que intentava entrevistar amb la seva mare en una terrassa.

El periodista pregunta primer a la mare del jove, cosa que no va bé a Carcaño, que decideix aparèixer en escena, colpejant de forma important. La insistència del membre de 'Espejo Público' enfurir al condemnat per la mort de Marta del Castillo, que va arribar a pegar-li un cop de puny ja empotrar contra un cotxe .

A més, no content amb l'agressió, 'El Cuco' va amenaçar verbalment als periodistes. "Així porteu set anys. A qui agafi aquí m'ho porto al barri dels 'pallá'" , cridava el jove.

Tot i els cops, 'El Cuco', de forma sorprenent, concedia una entrevista a 'Espejo Público' uns minuts més tard amb un vestit una mica ridícul amb un mocador i unes ulleres de sol que han provocat les rialles a les xarxes socials.