Quantcast

'GH 16': Reconciliació entre Suso i Sofia

Suso i Sofia han demostrat tenir una gran química des del primer dia de convivència a la casa de Guadalix de la Serra. Així era que la parella només va necessitar unes hores per protagonitzar el primer petó d'aquesta edició. I tot i que han tingut els seus més i els seus menys, tot apuntava que els concursants viurien alguna cosa més que amistat dins del concurs.

Però tot es va torçar quan Suso i Sofia van protagonitzar diumenge passat una de les grans bronques d'aquesta edició. S'hi van dir de tot, i semblava que la seva relació havia acabat per sempre. No obstant això, l'acostament i els petons que s'han vist a la casa apunten que la parella s'ha reconciliat.

La reconciliació s'ha produït a altar hores de la matinada, i dóna a entendre que el que Suso veia només com 'sexe', ara és una mica més. Primer van arribar els petons i les carícies, i després 1 acostament que portava paraules de Sofia a Suso que li deia "ai, mare meva, el que et faria jo " . Així, la parella ha estat més de vint minuts amb les mans sota la manta amb la qual es tapaven, però quan Suso li proposava anar a un altre lloc, la jove es negava .

Serà aquest el començament de la segona oportunitat per Suso i Sofia? Caldrà esperar per veure què passa realment entre ells.