Quantcast

El desmillorat canvi físic de Johnny Depp

Johnny Depp torna a travessar un dels millors moments en la seva carrera professional amb l'estrena de la pel·lícula ' Black Mass ', tot i que en el personal no sembla anar-li tot com la seda. El seu aspecte desmillorat ha fet saltar les alarmes dels mitjans de comunicació nord-americans, que ja especulen sobre que l'actor no s'ha rehabilitat de la seva addicció al alcohol.

Ja va estar a punt de divorciar-se d' Amber Heard pel seu problema amb la beguda, encara que li va donar una oportunitat si ingressava en un centre a recuperar-se després d'aparèixer en un lliurament de premis completament borratxo.

Els excessos li han passat factura a Depp i el seu aspecte està molt desmillorat si ho comparem amb el que lluïa fa alguns anys, quan era tota una icona de la bellesa masculina. La deixadesa, la mala vida i alguna que una altra operació al Renée Zellweger podrien tenir la culpa de la nova cara que llueix l'actor.

El proper projecte que té en l'agenda Johnny Depp és l'estrena de la cinta 'Mortdecai', acompanyat de Gwyneth Paltrow i Ewan McGregor.