Quantcast

TVE convida als seus treballadors jurar la bandera d'Espanya

Ràdio Televisió Espanyola ha penjat un comunicat públic a la intranet a la qual tenen accés tots els seus treballadors, als quals conviden a jurar la bandera espanyola el proper 31 d'octubre .

El jurament de la bandera d'Espanya no suposa una obligació per als treballadors sinó que es tracta d'una simple formalitat, segons informa 'El País', per apropar la bandera i les Forces Armades a la població.

La petició ha estat iniciada pel mateix Exèrcit de Terra , la ubicació està molt propera als estudis que posseeix Televisió Espanyola en Prat del Rei , concretament a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

Acte de jura o promesa de la bandera d'Espanya per a personal civil en el Regiment de Transmissions de Pozuelo. Les instal·lacions de l'Exèrcit de Terra estan al costat de les de RTVE a Prado del Rei.

Els responsables del Regiment de Transmissions 22, situat al costat de la seu de RTVE a Prado del Rey , conviden els empleats de la Corporació a l'acte de Jura o Promesa davant la bandera d'Espanya per a personal civil que tindrà lloc el proper 31 d'octubre, a les 11 hores, al Aquarterament Capità Sevillano, Avinguda de Radiotelevisió, 6, Pozuelo de Alarcón (Madrid).

L'organització d'aquest acte estarà subjecta al que recull l'Ordre DEF / 1445/2004, de 16 de maig, per la qual s'estableix el procediment perquè els espanyols puguin sol·licitar i realitzar el Jurament o Promesa davant la bandera d'Espanya. El dret i honor de manifestar el compromís amb la defensa d'Espanya, pot ser exercit complint els següents criteris: tenir la nacionalitat espanyola, tenir complerts els divuit anys d'edat en el moment de la jura o promesa davant la bandera d'Espanya jo haver estat declarat incapaç per sentència judicial ferma.

S'adjunten els formularis de prestació del jurament i de sol·licitud de convidats.

La notícia ha causat una gran polèmica a les xarxes socials i els propis treballadors de la cadena, ja que el jurament es celebraria a la caserna des del qual va partir la unitat militar < / strong> que va ocupar les instal·lacions de Prado del Rei.