Quantcast

Michael Schumacher pesa menys de 45 quilos

Feia temps que no se sabien novetats sobre el estat de salut de Michael Shumacher , i l'últim que s'ha sabut no és precisament encoratjador. Segons ha revelat el Daily Express, el Kaiser pesaria actualment al voltant de 45 quilos.

Des de fa un temps, les notícies relacionades amb el pilot alemany s'han portat amb força secretisme. No obstant això, el diari es fa ressò de les paraules d'una font pròxima a la família de Schumacher. Pel que sembla, no són massa les esperances que es produeixi una recuperació, almenys a curt termini. I és que, des del seu terrible accident, tot el procés de recuperació ha anat amb força lentitud.

Segons ha publicat el Daily Express, el pilot alemany que es va coronar en set ocasions com a campió del món, actualment és incapaç de parlar i de caminar . A més, i malgrat els tractaments i cures que està rebent a casa de Gland (Suïssa), a dia d'avui la seva consciència segueix sent molt limitada .

El doctor Payen, que va tractar al pilot just després de l'accident, caldria esperar almenys tres anys per comprovar si es produeix alguna millora.

L'accident de Schumacher es va produir el 29 de desembre de 2013, mentre esquiava a Els Alps francesos.