Quantcast

'Mar de Plàstic' en cinc claus

La sèrie un 'Mar de Plàstic' era una de les promeses d'Antena 3 per aquesta nova temporada, i així ha estat. La producció a rrancaba dimarts passat amb 5 milions d'espectadors , una xifra que deixa més que clar que serà una de les sèries del moment, sense cap dubte. Potser els actors protagonistes, la trama de la història, o les futures aventures dels protagonistes hagin estat els causants d'atreure l'atenció del públic.

'Mar de Plàstic' arrenca amb l a mort d'Ainhoa, filla de l'alcaldessa de Campoamargo , localitat en la qual es desenvolupa la història. Totes les alarmes salten quan al matí següent apareix part del seu cos prop dels regs dels plàstics. No només es investigarà i es buscarà el culpable de la mort de la jove, sinó que les històries dels protagonistes també tindran molt de pes a la trama de la sèrie.

El repartiment porta amb si a actors molt coneguts , que es convertiran en els actors del moment, sens dubte. Així, tenim a Rodolfo Sancho , que dóna vida al sergent de la Guàrdia Civil Héctor Aguirre, un excombatent a l'Afganistan que no només haurà d'afrontar la investigació de la jove Ainhoa, sinó que també s'haurà d'enfrontar a el seu passat. Luis Fernández és Salva Morales, un guàrdia civil que ajudarà en la investigació. Els seus habituals indiscrecions seran un perill per al cas. Sembla que la guerra entre els guapos actors ha començat, i no podem deixar fora a Jesús Castro . A ell li vam conèixer com 'El nen', però en aquesta sèrie interpretarà a Lucas, el nuvi de tota la vida de la noia assassinada. Al costat d'ells hi ha nombrosos actors que es posaran a la pell de guàrdies civils i intentaran donar resposta a la misteriosa mort de la filla de l'alcaldessa.

A més, no només tindrem a actors guapos, sinó que també veurem cares conegudes com la de Belén López, Pedro Casablanc o Andrea del Riu.

Podem dir que la sèrie ha estat molt ben rebuda per l'audiència, però també ha tingut alguna que una altra crítica . Així, les xarxes socials s'omplien de comentaris negatius en relació al accent Almeria que tenien els protagonistes. Sembla que no estava molt treballat, cosa que no va agradar gaire. De la mateixa manera, la inclusió de personatges gitanos també va ser un altre tema que va donar molt que parlar.

Amb l'estrena del primer capítol podem deduir que la s erie tindrà molt èxit , i és que sembla que les trames de misteri de les sèries estan a l'ordre del dia. L'audiència no només vol sèries de policies, de misteri i de suspens , sinó que també espera històries de amor, aventures dels protagonistes , unes característiques amb les que "Mar de Plàstic 'compleix a la perfecció.

El mar d'hivernacles que es veu des de les altures ha estat el responsable de donar nom a la sèrie, i és que aquest serà el escenari on es donarà vida a la trama de l'aventura que ha començat a Antena 3.