Quantcast

'Fronze', el musical de Leticia Sabater que arrasa en Twitter

Ja se sap que Leticia Sabater és tota una xou-girl ', amb capacitat per fer riure a les xarxes socials durant un dia sencer. Es va convertir en 'trending topic' quan es va reconstruir el himen per tornar a ser verge i avui ho ha tornat a ser per un musical per a nens , que va estrenar pròximament, que té un nom, si més no, curiós.

' Fronze ', és l'espectacle per a nens que protagonitzarà la expresentadora, vestida amb el vestit de Elsa i amb una perruca rossa platí que recorda amb nostàlgia a la seva època de 'molta marxa' . Encara que és una adaptació de la famosa pel·lícula de Disney, ' Frozen ', sembla que no han encertat en el nom al retolar … O és que ho han fet a posta.

El rar del musical, que se suposa que s'estrena a Sevilla el proper 2 d'octubre i dura fins al 25 del mateix mes, és que no hi ha forma de comprar entrades per anar. El número que apareix en un dels cartells compartits a les xarxes pertany a una dona particular que no té res a veure amb Leticia Sabater i en ' Atrápalo ' no es troben referències.

Encara que sembla que tot podria tractar-se d'una broma d'Internet, la pròpia Leticia ha confirmat a diversos mitjans que està il·lusionada amb el projecte.

Això sí, molt de compte amb riure de la faceta d'actriu de Leticia Sabater , ja que té una trajectòria que ja voldrien molts. Després de ser l'estrella dels programes infantils dels anys 90, també ha sortit en pel·lícules de gran reputació com 'Las 13 rosas' o en l'obra de teatre 'El mag d'Oz'. El seu intent de ser estrella musical amb 'Mr Policeman' venir més tard.

Sabater continua amb la seva vida professional i canvia les discoteques pel musical familiar ' Fronze ' que, malgrat haver col·locat la 'N' malament, promet . Volem una gira nacional!