Quantcast

Robert De Niro es va d'una entrevista perquè no li agradaven les preguntes

Robert De Niro no destaca per ser l'actor més simpàtic de Hollywood. Malgrat això, no es troba entre els més odiats de la indústria cinematogràfica. Aquesta sensació d'antipatia s'ha confirmat en una entrevista que feia el novaiorquès amb una reportera de Ràdio Times , una emissora britànica del Regne Unit.

De Niro, que es troba promocionant el seu última pel·lícula, va abandonar de molt mala manera l'entrevista després que no li agradessin gens les preguntes que li havia fet la periodista Emma Brockes, segons informa el diari 'The Guardian'.

"Vaig abandonar l'entrevista per la negativitat implícita que hi havia a totes les seves preguntes (…) Li vaig dir, no seguiré amb això, estimada . Probablement no t'hagis adonat del que estàs fent, del teu negativitat ", assegura el mitjà britànic.

Pel que sembla, una de les preguntes que més van incomodar a l'actor nord-americà va ser si no tenia problemes a l'hora d'actuar per actuar en el set de rodatge de les pel·lícules en què treballa. Quin mal geni gasta el 'amic'!