Quantcast

Leticia Sabater, enxampada retocant-la vagina, el pit i els llavis

Leticia Sabater ha decidit donar-se un capritx i retocar (per setzena vegada, més o menys) el seu cos. 'Vanitatis' ha caçat a la polifacètica cantant dins d'una coneguda clínica de cirurgia estètica en què 'passava per boxes' per operar-se el pit, els llavis i la forma de la seva vagina , un procés de modificació que va iniciar a Miami i que té com a objectiu recuperar la virginitat.

La expresentadora, que reconoció a
! que va perdre la virginitat en caure d'un gronxador
, hauria gastat uns 2.000 euros per cada tractament , un tractament revolucionari que no porta més de 30 minuts i que amb prou feines suposa un mal de cap per al pacient. Segons informa 'Vanitatis', es tracta d'una tècnica que s'utilitza a Hollywood i que ha de repetir-se cada anys , ja que el pit i els llavis tornen al seu lloc.

Els llavis de Leticia Sabater llueixen molt millor gràcies a l'àcid hialurònic , el qual s'ha convertit en l'aliat perfecte per a lluir un somriure molt més juvenil. Pel que fa a l'operació en la seva vagina, la presentadora ha passat pel quiròfan per repetir la intervenció que li van fer als Estats Units i de la qual no va sortir molt content.

Això sí, la cantant haurà d'estar almenys un mes sense mantenir relacions sexuals . Serà capaç d'esperar aquest temps? Sí, això hauria de fer encara que si no ho fes els resultats podrien ser realment perjudicials.