Quantcast

La foto de la nena filipina fent la tasca al mig del carrer que emociona a tots

No són les millors condicions per aprendre, prestar atenció i fer les seves tasques escolars. Descalça, pujada a un bloc de formigó i enmig de l'enrenou d'una gran ciutat, aquesta nena, de nom Cel Gonzales, intenta treballar. Ella no té pupitre, ni una cadira per estudiar. Tot i bon està clar que li sobren les ganes d'aprendre. La seva imatge pujada en un pal del carrer fent els seus deures ha donat la volta al món.

Segons informa el diari Daily Mail, la imatge de Cel va ser presa a Filipines mentre feia els deures en aquestes desfavorrables condicions. Ni tan sols tenen unes sabates llocs.

La fotografia va ser presa per un home anomenat James Co i difosa per diversos mitjans locals fins a fer-donar la volta al món. L'home que va fer aquesta fotografia la va pujar a Facebook on ha aconseguit més de 12.000 likes .