Quantcast

La còpia de Barack Obama que triomfa al cinema xinès

Xiao Jiguo, un actor xinès de 29 anys, s'ha convertit en l'autèntic referent de la premsa asiàtica per la seva espectacular semblança amb el president nord-americà Barack Obama . La seva fama està avançant per hores gràcies a la difusió d'un article publicat per 'China Daily' en què s'assegura que "ha imitat" el líder nord-americà amb èxit en diverses ocasions.

Aquest bon treball desenvolupat per Xiao Jiguo li ha servit per guanyar-se la confiança d'un director asiàtic i participar en una pel·lícula de producció local en la qual interpretarà el paper de un prestigiós gàngster . Una interpretació que espera que li serveixi per obrir-se les portes de Hollywood.

La carrera d'aquest jove imitador va començar l'any 2012, data en la qual va sorprendre al jurat d'un concurs de talents en el qual precisament es disfressar de Barack Obama. Allà va aparèixer amb una camisa blanca, una corbata i sense jaqueta alguna.

A Jiguao no se li escapa ni un sol detall: des de la mirada perfeccionada d'Obama fins l'anglès d'estar per casa , cosa que li posa molt nerviós. Com ho fa? " Quan pujo a l'escenari parlo la meitat real i la meitat fals, inventándolo sobre la marxa", assegura.

Recordeu la seva cara perquè segurament en uns anys estarà al peu del canó en la indústria de Hollywood.