Quantcast

David Bisbal nega la seva col·laboració en una trama de prostitució de luxe

El cantant d'Almeria David Bisbal ha rebutjat les acusacions de la fiscalia argentina que l'acusen d'estar implicat en un cas de prostitució il·legal de luxe al país sud-americà i que ha provocat algunes víctimes.

A través d'un comunicat emès pel seu representant, el coach de 'La Veu' ha assegurat que no ha tingut mai res a veure "en activitats de caràcter delictiu" < / strong> i que la notícia ha suposat una "desagradable sorpresa" que no esperava en plena gira internacional.

Bisbal ha tornat a l'últimes hores del Nepal , país en el qual es estat unes setmanes ajudant els damnificats pel terratrèmol que va patir el país el passat mes d'abril. Una notícia inesperada i que ha trastocat els plans del cantant, que en els pròxims dies té previstos diversos concerts a Amèrica Llatina.

Les ofenses realitzades pels mitjans de comunicació argentins seran analitzades per la defensa de David Bisbal i no descarten que poden interposar alguna demanda en pròximes dates per perjudicar la imatge de la seva interessant.

L'Almeria no és l'únic afectat per aquesta presumpta trama il·legal de prostitució de luxe. L'exfutbolista Ronaldo i la concursant de Gran Hermano d'Argentina, María Paz Delgado, també han estat implicats en aquest escàndol.

Ja veurem si la justícia confirma o no les informacions de la periodista Mercedes Ninci, unes declaracions que molts consideren "infundades" a causa de la bona relació del Canal 13 d'Argentina amb l'ex de Bisbal, la 'Xina' Suárez.