Quantcast

Madonna obliga a un ballarí a besar-li els peus per arribar tard

Madonna sempre s'ha caracteritzat per la mà dura que té amb els seus treballadors darrere de l'escenari perquè l'espectacle que dóna en tots els seus concerts sigui perfecte. El que no ens esperàvem d'ella és que creués el límit de cap dura a alguna cosa pitjor. I és que, segons alguns mitjans nord-americans, la cantant es va enfadar molt amb un dels seus ballarins per arribar tard i el va obligar a besar-li els peus . Tal qual.

Només van ser un parell de minuts el que es va retardar el jove, però Madonna no passa ni un. La penitència va ser que li fes un petó en aquesta part del seu cos, tot i que va demanar perdó multitud de vegades.

La resta de treballadors que fan possibles les gires de la cantant es van quedar atònits i no sabien si estava fent broma o, en realitat, ho deia de debò. Finalment, no ho era i el ballarí es va inclinar a complir les ordres de Madonna .

El perfeccionisme i el calculadora que és Madonna ho nota tothom que treballa amb ella i que adverteix a la resta de les seves manies, com omplir totes les ampolles d'aigua de l'estudi, o que els ballarins i tot el seu equip han d'esperar en silenci l'arribada de la cantant per no molestar-la. Unes condicions laborals de ferro.