Quantcast

Esbudellar la seva nòvia per esmentar al seu ex marit durant l'acte sexual

El dantesc assassinat va ocórrer en la matinada de dissabte a Sunrise, als afores de Miami, quan Fidel López va assassinar Maria Nemeth, de 31 anys, tal com va confirmar la policia. Eren a lrededor de les 03:40 de la matinada, quan la policia va rebre una trucada de López dient que la seva nòvia s'havia desmaiat. En arribar policia i ambulància van trobar l'home plorant sobre el cos de la dona que es trobava i sense vida, c on el ventre obert i els intestins fora.

"Trobem parts de teixit humà dins d'un dels armaris de l'habitació enmig d'un bassal de sang", ha informat la policia de Miami en nota de premsa. A més, es descriu com a les parets de l'apartament, els investigadors van trobar rastres de sang a les parets, un indici que hi va haver una baralla .

Més tard, en els interrogatoris, López va admetre que va apunyalar a la núvia perquè ella va esmentar el nom del seu ex marit dues vegades , mentre mantenien relacions sexuals.

Segons la seva confessió tots dos es trobaven molt borratxos i van començar a tenir relacions sexuals dins de l'armari . Va ser quan ella va esmentar el nom de l'ex marit, que no ha estat revelat, i López va muntar en còlera i va començar a copejar-la amb una ampolla. Quan aquesta es va trencar li va donar un cop a la panxa i va exposar els seus intestins.

Després de la pallissa, segons l'informe policial, López la va arrossegar cap al bany on va intentar reanimar-la. Es va prendre uns minuts per sortir a l'exterior a fumar una cigarreta i quan va tornar va constatar que la dona havia mort i encara va intentar esborrar els rastres de sang a les mans. Només després va trucar als serveis d'emergència.