Quantcast

Semblances raonables dels concursants de Gran Hermano 16

'Gran Hermano 16' ja té a tots els seus concursants disposats a lluitar pel premi final: el maletí dels 300.000 euros. Fins aquest dia, els queda un llarg camí de gairebé tres mesos en què hauran de riure, plorar i fins i tot barallar-se amb els seus rivals, als quals ara consideren amics.

Els tuiters han començat a especular sobre les possibles parelles que es formen a la casa (alerta al triangle amorós de Raquel, Sofia i Suso!) i els enfrontaments que ja estan caldejant l'ambient fred a la casa de Guadalix de la Serra.

El que no podien faltar, com és evident, és la mala llet d'uns pocs de crear les comparacions entre els concursants de 'GH16' i altres personatges famosos i del món de la televisió. A continuació, us desvetllem les semblances raonables de tots ells que hem tret entre la redacció de VilaWeb Agències! (el tema de les semblances és sempre molt subjectiu, així que vam acceptar propostes).

Carolina

Un dels semblances més evidents (i molt comentat a les xarxes socials) és el de Carolina, la fisioterapeuta amant dels cavalls, amb la guanyadora de Gran Hermano 14, Susana. Fins a la pròpia murciana ha reconegut en el seu compte de Twitter que són "com dues gotes d'aigua" encara que diu que no es fia un pèl d'això. Ulls sortits, cabells llargs, llavis pronunciats … Són moltes les coincidències entre una i l'altra! Això sí, pel que hem vist en aquests primers dies, Carolina no sembla que vagi a sortir amb el maletí de Guadalix. Això sí, ull que els 'muebles'- com diuen afectuosament els fans del programa als quals tot just es mojan- van evolucionant amb el pas dels dies.