Quantcast

Isabel Pantoja: "Em moro. Aquí no puc seguir"

Isabel Pantoja no està passant precisament pel seu millor moment anímic i personal. Després d'estar un temps ingressada a l'hospital quan va sortir per gaudir d'un permís, la cantant va tornar a presó fa tres setmana, i la seva estada se li fa cada vegada més insuportable.

Pel que sembla, des que fa un temps diverses recluses acusessin a la directora ia alguns funcionaris de Alcalá de Guadaira de tracte de favor a Isabel Pantoja < / strong>, el tracte que rep s'hauria tornat molt més dur amb ella.

Segons recull la revista Setmanes, Pantoja denuncia ara que són molt més estrictes amb ella que amb la resta de preses . La cantant li hauria dit recentment a les seves persones més properes: "Em moro. Aquí no puc seguir".

Isabel Pantoja, que compleix condemna des de novembre de 2014, considera que ser famosa és una cosa que li està perjudicant durant la seva estada a la presó. En aquests moments podria estar gaudint del seu tercer permís, però encara no s'ha posat en marxa la seva sol·licitud. A més, finalment no li han concedit el tercer grau penitenciari, amb el que podria passar temps fora de presó.