Quantcast

GH16: Té un fill Sofia de 'Gran Hermano'?

Gran Hermano 16 'és l'edició dels grans misteris. Tots els inquilins de la casa de Guadalix de la Serra oculten alguna cosa i, a mesura que avancen els dies, es van sabent amb comptagotes alguns detalls. Ara, acaba de sortir a la llum el que podria ser un dels majors secrets de Sofia.

Pel que sembla, una de les coses que podria estar ocultant la concursant navarresa és que fora del concurs té un fill.

Des que entrés en 'Gran Hermano' s'ha convertit en una de les concursants més polèmiques de l'edició, a més de pel que passa a la casa, per la seva vida de fora.

Aquests dies s'ha sabut que la jove de 19 anys ha tontejat amb nombrosos tronistas i pretendents de 'MYHYV'. que sembla, manté una relació amb José Blanquer (que va ser pretendent de Triana) de la qual ella no ha comentat res. Dins de la casa també ha tingut el seu petit romanç amb Suso, que també va passar pel programa. A més, Tony Spina ha acusat Sofia de ser una "cazafamosos" , assegurant que ella li havia enviat missatges.

Però la cosa no queda aquí, ja que ZaasTv ha filtrat 01:00 conversa de Whatsapp amb Jonathan, ex pretendent de Samira , en què Sofia tracta de lligar amb ell.

El detall que més ha cridat l'atenció d'aquesta conversa és que So fia li va enviar una foto en què apareixia amb un nen petit, acompanyada del següent text "jo aquí passejant els gossos amb el meu fill " . Ell li va assegurar que "quin fill més guapo", al que ella no va dubtar a respondre-amb un "jajaja jo vull un fill teu".

Serà tot una broma o de debò Sofia té un fill? Caldrà esperar per descobrir-ho.