Quantcast

Mutila la seva parella després de cridar el nom del seu ex en ple coit

Fidel López, un jove de 24 anys resident en una barriada de Miami, ha estat detingut per un grup d'agents policials secrets de la ciutat després d'assassinar i mutilar a la seva parella, la qual, segons apunta la cadena de notícies NBC , el va cridar pel nom del seu exnòvio quan estaven mantenint relacions sexuals .

Els agents van trobar el cos de la jove ple de sang al bany de la casa i van passar a interrogar l'assassí de la morta. En una primera versió, López va assegurar que en ple acte sexual es va desmaiar i va començar a tenir espasmes. No obstant això, minuts més tard, va confessar que havia pronunciat en dues ocasions el nom del seu exmarit quan estaven junts al llit.

Pel que sembla, el succés va alterar en excés l'assassí, que no va dubtar ni un sol segon a destrossar la casa que tots dos compartien. Més tard, va anar a per la jove i la va atacar amb una ampolla, una planxa de cabells i altres objectes amb els que va abusar sexualment d'ella.

Fidel López ha estat acusat d'un homicidi de primer grau i ha estat detingut sense fiança per la Policia de Miami. En els propers dies, s'espera un judici ràpid per avaluar el seu futur.