Quantcast

Raquel Sánchez Silva y Matías Dumont, padres de mellizos

Raquel Sánchez Silva i la seva parella, Matías Dumont, ja són pares de bessons. La presentadora de 'Supervivientes' va ingressar a última hora d'aquest dilluns a la clínica Ruber de Madrid acompanyada del seu noi i amb prou feines unes hores més tard ja havien nascut els dos nadons, els quals es troben en un " bon estat de salut ", segons informa 'Vanitatis'.

El part, que s'ha desenvolupat sense cap problema, era considerat de risc per l'edat de la presentadora (42 anys ) i el tipus de gestació (embaràs múltiple) . No obstant això, el descans i la tranquil·litat amb la que ha portat Raquel Sánchez Silva els mesos previs al naixement dels seus fills ha afavorit la normalitat del desenvolupament a la clínica Ruber.

El naixement dels mellizos- el nom encara es desconeix- s'uneix encara més la història d'amor de la presentadora i Matías, un història que va començar a la primavera de 2014 i que va suposar un punt final en el calvari que vivia Raquel Sánchez Silva després de la inesperada mort del seu espòs, Mario Biondo, un any abans.

Després de descartar la seva aventura a Hondures, segur que Raquel Sánchez Silva té ganes de tornar a televisió . ¿Repetirà en la pròxima aventura de 'Supervivientes'? Segur que Mediaset la té un lloc reservat en la seva graella …