Quantcast

Jennifer Aniston, embarassada de bessons als 46 anys

Molt temps i molts nuvis ha esperat Jennifer Aniston fins a trobar el moment adequat per quedar- embarassada . Malgrat els seus 46 anys, l'actriu ha aconseguit que la inseminació artificial li permeti, ni més ni menys, de tenir bessons en uns mesos.

El seu matrimoni amb el també actor Justin Theroux sembla que va vent en popa, tot i la tragèdia de la dona ofegada durant la seva lluna de mel, i és que per fi van a ser pares, ia més sense adoptar, tal com confirmen les revistes 'Ok' i 'Vanity Fair'.

Els dos nadons que espera la parella podrien ser nenes i són el resultat d'una inseminació artificial que ha donat resultat. De tota manera, fa uns mesos van anunciar que si tot fallava, recorrerien a l'adopció com a últim recurs.

Aniston va congelar els seus òvuls quan mantenia una relació amb John Mayer el passat 2010, per la qual cosa això li ha permès quedar-se embarassada amb més facilitat.