Quantcast

Belén Esteban, Karmele: "Si no ets espanyola, ves a TV3"

Karmele Marchante s'ha mostrat de manera insistent en els últims mesos a favor de la independència de Catalunya. Primer, el seu vestit de estelada a la celebració de la Diada i fa uns dies la portada d'Interviú en la qual apareixia embolicada en la pròpia bandera independentista catalana.

Aquesta portada ha revolucionat les xarxes socials i ha aparegut en plató de 'Sálvame' per voler defensar-se de les crítiques rebudes en massa per tots els col·laboradors del programa: des Kiko Hernández fins Kiko Matamoros.

No obstant això, la més crítica ha estat Belén Esteban, que no va dubtar a cridar-li en directe a Karmele que si "no volia ser espanyola que es vagi a treballar a TV3" . "No sé què fas a Telecinco" , assenyalava la guanyadora de 'Gran Hermano VIP'.

Karmele Marchante assegura que no volia parlar d'aquest tema a 'Sálvame' i va abandonar el programa , en concret, la connexió amb l'espai de Trencadís, emès a 8TV. Kiko Matamoros recolzava l'argument de 'La Princesa del Poble' i arremetia assenyalant que "ofèn a tots els que creuen en aquesta bandera en la qual et emboliques" < /strong>.

La nova figura de l'independentisme català ha volgut puntualitzar, això sí, que no ha cobrat ni un duro de les fotos d'Interviú i que "tot s'ha fet pel procés". Quin xou!