Quantcast

Un any de pizza i aletes gratis per retornar 1.300 $ a un repartidor

L'honradesa moltes vegades té premi, i sinó que l'hi diguin a aquest home californià, Mike Vegas, que ha guanyat, ni més ni menys, que un any de pizza i aletes de pollastre gratis per tornar uns diners que es va trobar dins de la caixa de la comanda que va fer una nit.

La cadena Domino 's li va enviar la seva pizza i les seues aletes, però a la caixa no hi havia altra cosa que $ 1300 . No es va adonar fins que va veure els centenars de trucades telefòniques del repartidor, que s'havia deixat tot el diners en efectiu que havia guanyat aquesta nit. Encara que estava treballant, en tornar no va dubtar ni un moment a tornar el que estava a la seva nevera.

El jove havia treballat de repartidor de pizza quan era jove, per la qual cosa no s'ho va pensar dues vegades i va tornar els diners. Domino 's l'ha premiat amb un any sencer de aletes i pizza quan vulgui.