Quantcast

GH 16: El veritable secret de Aritz, el concursant rural de Gran Hermano

Amb el pas dels dies, els secrets de Gran Germà 16 s'han anat desvetllant poc a poc. Els concursants van fent les seves apostes i s'oloren especialment l'estranya relació entre Maite i Sofia. A més, no es fien que Maite i Suso siguin mare i fill i que el nadó de Marina sigui real.

Mercedes Milá i l'equip de 'GH 16' han venut als espectadors que l'únic concursant de l'edició que no tenia cap secret era Aritz. Així es venia ell en el seu propi vídeo de presentació. "El meu secret és que no hi ha cap secret (…) Sóc un xaval normal. No tinc ordinador, televisió ni internet a casa . Tinc un mòbil que és una patata. A més, no m'agrada la tecnologia ", assegurava el concursant basc.

No obstant això, segons publica 'Vanitatis', la realitat d'Aritz és ben diferent. Sí que guarda un secret i és totalment diferent al que ens han venut. Pel que sembla, el basc és un seguidor molt fidel de Gran Hermano i un blocaire empedreït i addicte a les xarxes socials.

La seva pàgina, 'El tipus del barret' , era un filó musical i poètic , on el basc criticava amb fermesa a diversos concursants dels realities de Telecinco, com ara Sandro Rey, amb el qual va tenir un parell d'enfrontaments.

Aritz també té diversos comptes a les xarxes socials: a Twitter, a Facebook … i fins i tot a Google Plus! I per no dominar la tecnologia, es va gravar el seu Gran Germà a l'habitació de casa seva. Gairebé res!