Quantcast

Risto Mejide demana matrimoni a la seva nòvia en una obra de teatre

Risto Mejide ha decidit enterrar totes les crítiques a la seva relació amb Laura Escanes – 20 anys més petita que el publicista- i ha demanat matrimoni a la jove model durant la celebració d'una obra de teatre amb aforament complet a Barcelona.

El que va ser jurat d''Operación Triunfo' no va dubtar a s ubirse a l'escenari del Teatre Borràs de la Ciutat Comtal per fer-li aquesta proposició a la seva noia, amb la qual surt des fa només uns mesos.

«Jo fa molt de temps em vaig prometre a mi mateix que no em faria por ni vergonya mostrar el que sento (…) Una de les coses bones que li passen a algú a la vida és enamorar-se. Em vaig prometre a mi mateix que si trobava la persona correcta no l'anava a deixar escapar i des que l'he conegut, cada dia li he demanat que es casés amb mi i ella sempre m'ha dit que no tenia ous a dir-ho amb més gent davant «, afirmava Risto al públic present.

Després d'aquesta romàntica declaració d'amor, Risto baixar de l'escenari i va anar fins el lloc de la seva noia, on, enrojolada, li va donar el 'sí vull' i es van donar un petó que va ser aplaudit per tots els presents, des de Jordi Évole fins a Carlos Latre. Com una pel·lícula romàntica!