Quantcast

Truc per desbloquejar un carro de la compra sense moneda

El millor truc per fer-se amb un carro al supermercat és utilitzar una simple clau amb forma rodona -com una moneda- a la part superior. Hi ha moltes d'aquest tipus. ¿Com es fa? S'ha de introduir la clau a la ranura per la part arrodonida, com si fos una moneda . Llavors, de la mateixa manera que amb els maleïts 50 cèntims d'euro, tira de la cadena que uneix la fila de carros i … Voilà! El carro serà el nostre sense necessitat de portar diners solts.

¿ Què pot passar si et enxampen? En principi, per actuar així no perjudiquem a ningú, és a dir, no robem cap bé o servei perquè, al cap ia la fi, les monedes del carro no se les queden els supermercats o locals on s'utilitzen .

No és un delicte ni estafamos a ningú doncs ells no guanyen res amb aquestes monedes.