Quantcast

Els misteriosos secrets de Pixar

-

1
Segons ella, totes les produccions, de Toystory a Wall-e, de Cars a Rataouille, succeeixen en un ma

Segons ella, totes les produccions, de Toystory a Wall-e, de Cars a Rataouille, succeeixen en un mateix univers, en una línia de temps en què les referències s'entrecreuen: elements i personatges remeten a altres elements i personatges d'altres pel·lícules. Els més aficionats esbudellen les pel·lícules fins a trobar-hi aquestes claus introduïdes pels guionistes i la interpretació dóna lloc a tot tipus de teories … La lluita entre humans, animals i màquines: Segons les teories àmpliament divulgades a Internet del blocaire Jon Negroni una de les intrahistorias presents en les pelis de Pixar partiria de Valent i seria la lluita de poder entre humans, animals i màquines. La misteriosa bruixa de Valent, juga amb la seva màgia i dota d'intel·ligència a animals i coses: Ratatouille, Buscant en Nemo i Up (en la figura del seu intel·ligent gos) continuarien en la línia de la progressió de la intel·ligència animal demostrant que són capaços de fer les coses millor que els humans.

Atrás