Quantcast

Borratxeres èpiques de 'celebrities'

Multitud de personatges públics han estat fotografiats en moments d'embriaguesa, a alguns els enxampen d'improvís, a altres no els importa massa aparèixer en tal estat i fins i tot alguns ni tan sols tenen pinta de saber que estan sent captats per una càmera. Una de les 'caçades' més comentades al nostre país va ser la realitzada a Messi.

Leo Messi

El futbolista argentí va ser 'enxampat' en aquest estat a la sortida d'una festa celebrada a Göteborg (Suècia) el 8 d'agost de 2012. El seu company al Barcelona , Xavi Hernández, va haver d'ajudar-lo a abandonar el local en què es trobaven . Els jugadors del club blaugrana s'havien disputat abans un partit amistós contra el Manchester United i tenien la nit lliure per a 'relaxar'. No obstant això, Messi va ser dels que va preferir sortir a conèixer la nit sueca.