Quantcast

El canvi radical d'11 estrelles de rock

-

1
Axl Rose (Guns N 'Roses) La transformació d'Axl Rose, el vocalista de la mítica banda

Axl Rose (Guns N 'Roses) La transformació d'Axl Rose, el vocalista de la mítica banda Guns N' Roses, és probablement de les més radicals en el que a estrelles de rock es refereix. Els anys passen per a tothom, però està clar que per a uns molt millor que per a altres, no creieu? A les proves ens remetem. Del joveníssim Axl Rose que veiem a la primera imatge amb prou feines queda la seva característica cabellera rossa. Des que es va formar la banda a mitjans dels 80 i del llançament del seu primer disc, Appetite for Destruction (1987), Rose ha anat patint una increïble transformació física. I en el seu look també s'aprecien uns quants canvis. No ens estranya que deixarà enrere les caçadores de cuir sense res a sota, perquè últimament té una panxeta …

Atrás