Quantcast

AV.- CC presenta una llista amb 8 cares noves, i DA serà liderada per un Esteve que s'ha decidit a ''última hora''

La Massana.- La parròquia massanenca ja compta oficialment amb dues candidatures que aspiren a liderar el projecte polític dels propers quatre anys. Els primers en presentar les llistes al Comú han estat Ciutadans Compromesos (CC), que pels volts de les 11.15 hores del matí han oficialitzat la candidatura mitjançant Joel Font i Josep Maria Rossell, acompanyats per tots els membres de la llista. El número 1 de CC i actual cònsol de la parròquia, David Baró, ha destacat que es tracta d'una llista «continuïsta» però a la vegada «renovada», amb vuit cares noves respecte a fa quatre anys. També n'ha defensat la paritat. Pel que fa a Demòcrates per Andorra, que ha formalitzat la candidatura poc abans de les 12 del migdia, presenta una alternativa «molt oberta, amb gent de totes les edats i que representa a tots els sectors de la Massana», ha manifestat el número 1, Albert Esteve, que no s'ha decidit per liderar el projecte fins a «última hora».