Quantcast

CM.- AV.- Cinca confia aprovar la setmana que ve el pressupost i assegura que el retard no tindrà conseqüències

Andorra la Vella.- El ministre de Finances i portaveu del Govern, Jordi Cinca, confia que dimecres que ve el Consell de Ministres pugui ja aprovar les xifres del pressupost del 2016 i, a partir d'aquí, «enllestir el projecte i enviar-lo al Consell General», per tal que pugui iniciar el tràmit parlamentari. Així ho ha assegurat aquest dimecres en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Cinca també s'ha mostrat convençut que el fet que el pressupost no s'hagi presentat abans de l'1 de novembre, com estableix la Llei general de finances públiques, i que per tant acabi entrant en vigor un cop ja hagi començat l'exercici, no tindrà conseqüències negatives, ja que això ha succeït altres vegades i ja està establert el mecanisme que cal seguir.