Quantcast

AV.- Quatre candidatures lluitaran per fer-se amb el consolat d'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany.- Finalment, després que SDP hagi presentat una llista sota la denominació Sentit Comú, plataforma que agrupa membres del partit amb ciutadans independents, els habitants d'Escaldes-Engordany podran optar entre quatre candidatures diferents (PS, DA, Ld'A, i Sentit Comú SDP Independents) de cara a les pròximes eleccions comunals que se celebraran el 13 de desembre. La llista de DA, novament encapçalada pels actuals cònsols, Trini Marín i Marc Calvet, ha estat la més matinera a presentar-se, tot just a les deu del matí de la mà de l'excònsol, Montserrat Capdevila i l'empresari Lluís Mills. A continuació, vora les onze del matí, Lluís Callís i Petra Schellens, mare d'un dels candidats, han estat els encarregats de presentar la llista dels Liberals d'Andorra, candidatura liderada per Marc Magallon i Higini Martínez-Illescas. Tot i no haver avançat cap nom durant els dies previs a la presentació de candidatures, finalment, de la mà el secretari general d'SDP, Victor Naudí, la cap de llista en les eleccions generals, Alba Álvarez, i Robert Font, SDP ha acabat presentant, sota la plataforma Sentit Comú, llista a Escaldes. Aquesta plataforma està liderada per David Pérez i Corina Pacino. Quant al PS, els actuals consellers a l'oposició, Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas, novament repeteixen al capdavant de la candidatura.