Quantcast

Camacho critica a ERC per fiscalitzar al Govern com una «troica independentista»

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat aquest dissabte a ERC per fiscalitzar l'avanç del procés sobiranista com una «troica independentista» amb els tres assessors del Govern.

Ho ha dit a la presentació d'Alberto Fernández com a candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, després de l'anunci que la diputada d'ERC al Parlament Gemma Calvet; el secretari del Partit en Xarxa, Marcel Coderch, i el secretari de Política Social, Josep Ginesta, seran els nous assessors del Govern per construir les principals estructures d'Estat.

Ha assegurat que el president de la Generalitat, Artur Mas, «ja no sap què més inventar-se perquè el full de ruta independentista segueixi endavant».

Camacho ha dit que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i Mas s'han convertit en «els pitjors gestors: els de l''estelada' i l'independentisme», i ha insistit que el procés secessionista està moribund, segons ella.

La líder popular també ha criticat als alcaldables de Barcelona en Comú, Ada Colau, i el PSC, Jaume Collboni, per ser «candidats de disseny» que no coneixen la realitat de Barcelona.

«Els nostres candidats saben escoltar, gestionar i tenen un projecte sòlid per als seus municipis», ha recordat Camacho, i ha dit que partits com C's encara estan molt lluny del PP, segons ella.