Quantcast

Costums que danyen teu mòbil

-

1
No apagar mai Estem tan enganchadísimos als nostres telèfons mòbils que la gran majoria som rea

No apagar mai Estem tan enganchadísimos als nostres telèfons mòbils que la gran majoria som realment incapaços d'apagar-lo en tot el dia. Com vaig a desconnectar el mòbil? I si m'arriba un whatsapp i no m'assabento, o si rebo una trucada important? Més enllà que la necessitat d'estar connectats les 24 hores del dia és un problema cada vegada més comú, el que aquí ens importa és que fent això estàs fent malbé el teu telèfon sense saber-ho. No apagar el mòbil en tot el dia, a la llarga, acaba espatllant, ja que d'aquesta manera la bateria t'anirà durant cada cop menys. El que has de fer és donar-li petits descansos. Per què no proves a apagar encara que sigui per les nits? Tant el mòbil com tu ho agraireu.

Atrás