Quantcast

Morts de concursants que ens van impactar

-

1
Gran Germà, Operación Triunfo, MASTERCHEF, Pasapalabra i La Veu. A més de ser tots ells programes i

Gran Germà, Operación Triunfo, MASTERCHEF, Pasapalabra i La Veu. A més de ser tots ells programes i concursos amb gran èxit d'audiència a Espanya, tots ells comparteixen més coses de les que, a priori, es podia pensar. Una d'elles, per exemple, fa referència a la mort d'algun dels concursants en tots aquests productes televisius. Són diversos els que han vist com la seva vida s'ha tornat en tragèdia després del pas per diversos realities . Molt més impactante- sobretot de cara a l'espectador és que conèixer que un concursant mor mentre el programa- gravat, en aquest cas- que s'està emetent encara compta amb aquesta persona que tristament mor quan menys ho esperava ningú. per això, i en forma d'homenatge, hem decidit fer un repàs a tots aquells concursants als quals la tragèdia es va dur i que són recordats per gran afecte per part de l'audiència tant a Espanya … com també en el estranger. Iraila Latorre El cas d'aquesta petita valenciana de tan sols 11 anys ha estat una de les morts més tràgiques que ha envoltat a un concurs de televisió a Espanya. Va participar al programa de Telecinco 'La Veu Kids' i moria víctima d'un càncer que patia des de fa més de quatre anys. Molts recordaran Iraila protagonitzant un dels moments més emotius quan trencava a plorar enmig de la seva actuació quan els tres 'coaches' es van donar la volta. Va ser triada per a l'equip de Malú, però no va poder entrar mai en ell per la tràgica malaltia. Com a homenatge, Telecinco va emetre un programa homenatge a la petita que va aconseguir passar la primera fase, però no la segona , pel que no va arribar a la final. «La seva participació la va fer feliç i en el nostre programa va poder complir un dels seus somnis», assegurava Jesús Vázquez. Una autèntica tragèdia que va revolucionar les xarxes socials …

Atrás