Quantcast

CM.- La convocatòria de beques Fulbright inclou per primer cop un programa d'estiu per a docents universitaris

Andorra la Vella.- El Govern ha anunciat l'obertura, per tretzè any consecutiu, de la convocatòria de la beca Fulbright per al curs 2017-2018, destinada a estudiants que vulguin cursar estudis de màster o doctorat als Estats Units. La dotació màxima és de 60.000 dòlars, per sufragar la matrícula, l'assignació mensual, el desplaçament i les despeses extraordinàries, i el termini per presentar la sol·licitud acaba el 31 de maig del 2016. La novetat d'enguany és que a banda de la beca per a estudiants, també s'ha convocat una nova beca dirigida a professors universitaris per tal que puguin participar en un programa d'estiu. En aquest cas, la dotació és de 12.000 dòlars i el termini es tanca el proper 15 de gener.