Quantcast

Famosos irreconeixibles en les fotos de la seva infància: De Bustamante a Cristina Pedroche

-

1
Blanca Suárez Blanca Suárez és una de les actrius de moda des que va saltar a la fama amb la sè

Blanca Suárez Blanca Suárez és una de les actrius de moda des que va saltar a la fama amb la sèrie juvenil 'El Internado'. Si d'aquella època ençà ja ens ha sorprès la seva espectacular canvi físic (i això que tampoc fa tant que va acabar la sèrie), millor no parlem de quan era nena. La veritat és que costa reconèixer a l'actriu madrilenya en aquesta foto que ella mateixa va compartir amb els seus seguidors en el seu perfil d'Instagram, encara que de petita ja destacava per l'enorme expressivitat dels seus ulls. Amb els anys, Blanca s'ha convertit en una espectacular actriu a la qual mai li falten projectes i, a més, és una de les dones més desitjades del nostre país.

Atrás