Quantcast

El Saló del Videojoc i Internet embogeix amb l'arribada de dos mediàtics 'youtubers'

Crits de nerviosisme, llàgrimes d’emoció i alguna empenta que altra a causa de l’aglomeració. Aquestes han estat algunes de les escenes que s’han viscut, aquest dissabte a la tarda durant el 7è Saló del Videojoc i Internet, amb l’arribada dels famosos ‘gameplayers’ Vegetta777 i Willyrex. Els dos ‘youtubers’, els quals acumulen entre ambdós gairebé 20 milions de subscriptors en els seus respectius canals de Youtube, s’han popularitzat arran dels milions de visites que aconsegueixen els seus vídeos en què comenten partides de ‘Minecraft’, un dels videojocs més populars de tots els temps i el joc d’ordinador més venut en tota la història.

D’aquesta manera, després d’uns minuts de cert descontrol on s’ha necessitat la intervenció dels membres de seguretat per canalitzar la cua de tots els joves que esperaven el seu torn, els dos mediàtics convidats han començat a signar autògrafs i a fotografiar-se amb tothom.

En aquest sentit, malgrat els moments inicials de cert caos, des d’Andorra Telecom s’ha assegurat que “és un plaer” rebre a uns ‘youtubers’ que compten amb un públic molt especialitzat i fidel i s’ha recalcat que “és una jornada especial que s’ha de celebrar”. Bona part de l’èxit de la iniciativa s’ha aconseguit gràcies a l’impacte de les xarxes socials, ja que tal com ha confirmat Andorra Telecom, els mateixos ‘youtubers’ han informat, aquest dijous al matí a través dels seus comptes de Twitter, de la seva presència al Saló del Videojoc i Internet d’Escaldes-Engordany.

Artículo siguienteSolución reto visual pez