Quantcast

El Saló del Videojoc i Internet clou la 7a edició amb un total de 7.000 visitants''

Un cop finalitzat el 7è Saló del Videojoc i Internet, Andorra Telecom, organitzador de l’esdeveniment, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats assolits, tant per la qualitat dels continguts com per la bona acollida que han tingut entre els 7.000 aficionats que han passat pel Saló.

Quant a les novetats d’enguany, enfocades en l’àmbit de la robòtica, la responsable de comunicació d'Andorra Telecom, Inés Martí, ha subratllat la presència del robot NAO i les seves múltiples aplicacions en l’àmbit educatiu amb desenvolupaments específics per a infants autistes, així com les competicions de futbol i sumo que s’han pogut realitzar amb el robot Vortex. En aquest sentit, l’organització ha precisat que la part de la robòtica -de cara als pròxims anys s’estudiarà una possible ampliació- ha resultat molt positiva i ha permès captar un altre nínxol d’usuaris, a banda dels joves, com són les famílies.

Pel que fa a la visita dels dos ‘youtubers’, Martí ha assegurat que normalment no són persones que realitzin molts actes públics, però després de l’èxit i el ressò mediàtic assolit, la parapública no descarta fer algun tipus d’acció similar en un futur. Respecte a les competicions, aquest any el nombre d’inscrits als diferents tornejos ha crescut assolint gairebé els 900 participants entre online i presencials. Les competicions amb més demanda han estat League of Legends, FIFA 2016 i Call of Duty.

Andorra Telecom també ha volgut agrair la col·laboració de l’Associació de Frikis d’Andorra, ja que han animat els tres dies del Saló amb les disfresses de Star Wars i l’organització del torneig Soul Calibur, una altra de les grans novetats d’enguany. Quant a la venda de la samarreta commemorativa del Saló, la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, s’han venut un total de 700 unitats.

Artículo siguienteSolución reto visual pez