Quantcast

AV.- La Sala d'exposicions del Govern s'acomiada amb les obres més desconegudes del francès Bernard Buffet

Andorra la Vella.- Des d'aquest dilluns, la Sala d'exposicions del Govern acull la mostra 'Bernard Buffet. Post 1958: una simfonia de color de més a més', formada per una col·lecció de 49 olis que van des del final dels anys 40 fins a la dècada dels 90. El comissari de l'exposició, Henry Périer, ha explicat que la intenció és mostrar les obres més desconegudes de l'artista francès, que durant molts anys va ser considerat com l'equivalent de Picasso. Aquesta mostra romandrà oberta fins al 10 de gener del 2016, i serà l'última que acollirà la Sala d'exposicions del Govern abans de ser traslladada a l'antic museu del CIAM d'Escaldes-Engordany.

Artículo siguienteSolución reto visual pez