Quantcast

Ordino disposa de dos nous desfibril·ladors externs

El conseller d’Administració General, Xavier Herver, ha explicat que “es tracta d’equipaments oberts al públic que es consideren estratègics, pel nombre d’usuaris que els freqüenten, com és el cas del CEO i el Parc, i també per la seva relació amb la pràctica d’activitat física”. En aquest sentit, Herver ha afegit que “la incorporació d’un aparell mòbil en un vehicle permetrà abastar qualsevol punt de la parròquia quan sigui necessari”.

El desfibril·lador portàtil tracta les aturades quan la causa de l’aturada és la fibril·lació o taquicàrdia ventricular, una de les causes més comunes de la mort sobtada, i l’equip fa que el cor recuperi el seu ritme correcte. Els models que s’han instal·lat són compatibles amb el monitor desfibril·lador que utilitza el Servei Urgent Mèdic (SUM), per donar una resposta al més immediata possible.

Artículo siguienteSolución reto visual pez