Quantcast

L'expert Antoni Durán-Sindreu critica el finançament de l'estat del benestar en el lliurament de diplomes de postgrau a l'UdA

Sant Julià de Lòria.- Coincidint amb l'acte de lliurament de 22 diplomes del postgrau en Direcció Bancària i 27 diplomes de postgrau en Fiscalitat, la Universitat d'Andorra ha organitzat una conferència amb el títol 'Impostos i societat. El finançament de l'estat del benestar i la funció social de l'assessor fiscal' a càrrec del doctor en Dret i professor de la Universitat Pompeu Fabra, Antonio Durán-Sindreu. Durán-Sindreu ha fet una crítica al sistema de finançament de l'estat del benestar davant els nous diplomats, destacant el 'fracàs' d'aquest sistema a Europa occidental perquè han primat els interessos personals sobre el bé col·lectiu. El professor ha afegit que la manera de finançar els serveis socials es fa cada vegada menys d'una manera 'redistribuïda' 'gravant més a qui més té' i apostant més per la imposició indirecta, una tendència 'regressiva' fruit de 'no haver sabut explicar el que és un estat del benestar'. Davant la situació Durán-Sinfreu aposta per la pedagogia i educació, i per la transparència política per demostrar que es fa pels interessos de la societat, tot i que, de moment, ha avançat una poca afectació d'aquest fenomen al Principat d'Andorra per la seva baixa fiscalitat.

Artículo siguienteSolución reto visual pez