Quantcast

FOTONOTÍCIA.- L'UdA mostra a través d'una exposició la història del fado portuguès

Sant Julià de Lòria.- La Universitat d'Andorra, en el marc del conveni que manté des del 2013 amb l'Institut Camões, ha inaugurat aquest divendres al migdia una exposició que mostra, a través d'imatges, la història del fado. Aquesta música portuguesa va néixer a meitats del segle XX i plasma «la manera de sentir i de ser» de la població de Portugal, tal com ha manifestat Filipa Suares, coordinadora de la xarxa d'Ensenyament del Portuguès a l'Estranger (EPE) a Andorra, organisme que s'integra dins l'Institut Camões. El fado és, a més, des de l'any 2011, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco. L'exposició es podrà veure fins a finals d'any a l'entrada de la universitat. Suares ha anunciat durant la inauguració més accions culturals per potenciar la cultura i la llengua del país lusità. Actualment els cursos de portuguès de l'UdA compten amb una cinquantena d'alumnes.

Artículo siguienteSolución reto visual pez