Quantcast

Ferrer reconeix mancances al Cedre, tot i que insisteix que s'estan implementant mesures

Andorra la Vella.- La ministra de Salut, Afers socials i Ocupació, Rosa Ferrer, ha afirmat, aquest dissabte en l'acte del Dia mundial de la diabetis al Consell General, que les crítiques de l'Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer (AAMA) contra la situació al centre sociosanitari del Cedre es fan 'en gran part des del desconeixement d'allò que s'està fent'. Ferrer ha assegurat que s'està fent un seguiment 'exhaustiu' de la implementació de les mesures que, reconeix, es demanen a l'informe de tècnics francesos, i que actualment no hi ha una manca de coordinació, perquè s'està fent a través de les infermeres referents. En aquest sentit, la ministra no només ha expressat el seu suport a la professionalitat dels treballadors, sinó que també ha reiterat que l'adjudicació de la plaça de direcció del centre es farà amb criteris 'objectius' i amb un concurs publicitat i de concurrència. En referència als casos denunciats per l'AAMA, la ministra ha assegurat que només es tracta d'un cas aïllat i que ja «està resolt». Pel que fa a la concertació de serveis amb el nou centre SARquavitae Salita, Ferrer ha avançat que s'està negociant sobre la tarifació, perquè 'no és cert que sigui més barat anar a un centre privat que anar al Cedre', però ha reconegut que la voluntat del Ministeri és poder cobrir les necessitats que hi ha en centres concertats perquè 'el Cedre no pot créixer més, perquè si no, no serà eficient' i la creació d'un nou centre de dia no és la principal prioritat.

Artículo siguienteSolución reto visual pez