Quantcast

La comissió especial demana que el síndic esbrini què ha passat amb la filtració i nega que es vulgui la rectificació de l'INAF

Andorra la Vella.- El president del grup parlamentari demòcrata i alhora de la comissió especial de vigilància i prevenció de risc per a l'estabilitat financera, Ladislau Baró, ha explicat, en una entrevista a RNA i posteriorment en declaracions a l'ANA, que aquest dilluns ha signat l'empara que trametrà al síndic general per tal que investigui què ha passat i d'on ha sortit la filtració d'informació provinent de la comissió que va ser utilitzada per fonamentar la demanda dels Cierco contra l'Estat. Baró ha afegit que aquest fet 'que no és una insinuació sinó una afirmació' va ser constatat per l'INAF i ha negat les informacions fetes públiques per “algun grup parlamentari” assegurant que l'INAF era responsable d'aquest fet i que havia de demanar excuses. Baró creu que el síndic ha d'esbrinar què ha passat i evitar que es torni a repetir, a través dels instruments genèrics de què disposa, tot i admetre que cal tirar endavant una legislació en matèria de secrets d'estat.

Artículo siguienteSolución reto visual pez