Quantcast

Centenars de persones omplen la plaça Lídia Armengol en homenatge a París

Els ciutadans han dedicat un minut de silenci als 129 morts dels diferents atacs terroristes que s'ha trencat amb un llarg aplaudiment unànime. Els Petits Cantors del Principat d'Andorra han interpretat el tema d'ABBA 'I have a dream' amb un acompanyament a piano i en acabar l'acte han cantat 'La Marsellesa', l'himne nacional de França, al qual s'han sumat nombrosos assistents. Els membres de les formacions polítiques amb representació al Consell General, del Govern i de la sindicatura han condemnat els successos enèrgicament i han insistit en els lligams d'Andorra amb França 'històrics, pel Coprincipat, pel veïnatge, per la cultura', com ha dit el ministre Jordi Cinca, que han provocat la solidaritat massiva del poble andorrà.

Artículo siguienteSolución reto visual pez